Bewegingen die u kunt doen terwijl u in uw bureaustoel zit

Zit je de hele dag aan een bureau achter een computer? Word lid van de club. Ze zeggen dat zitten het nieuwe roken is en wij zijn hier om ervoor te zorgen dat dat niet het geval is! We wendden ons tot Casey CohenNASM, CFSC, pre-/postnataal gecertificeerd, ELI-performer bij Life Time en wereldwijde resident trainer voor Technogym en vroegen haar om workoutbewegingen met ons te delen die we kunnen doen terwijl we in onze bureaustoel zitten.

Hoewel het ideaal is om elk uur een paar minuten op te staan ​​en een paar minuten te lopen, als dat niet mogelijk is, zijn de onderstaande bewegingen alles wat je kunt doen zonder ooit een seconde van je Zoom-vergadering te missen.

Cohen draagt ​​ons favoriete sneakermerk APL (in het bijzonder hun TechLoom Zipline in wit/wit). APL staat bekend om het combineren van functie met mode en ze scoren elke keer opnieuw.

Haar set is van Electric & Rose, een favoriet van wellness-influencers zoals Melissa Wood. Deze bijzondere neon gele set is een online exclusieve en heeft een comfortabel tweede huidgevoel – letterlijk comfortabel genoeg om in slaap te vallen in …

Blijf lezen voor een kijkje op Cohen’s favoriete bewegingen die je kunt doen zonder je bureaustoel te verlaten. Hier is te hopen dat ze ons allemaal helpen wat stress te verlichten!

Ruil je stoel

“Probeer je bureaustoel eens te ruilen voor een oefenbal. Zittend op een bal traint je kernspieren, wat een betere houding aanmoedigt.”

Beenverlengingen

“Ga op een stoel zitten, voeten op heupbreedte uit elkaar; tenen, knieën en heupen naar voren gericht; schouders naar beneden. Til een knie op tot een comfortabele hoogte en houd het been gebogen. Houd het been omhoog en strek het been langzaam zonder de knie te vergrendelen. Breng het been langzaam terug naar de gebogen positie terwijl u het dijbeen omhoog houdt. Herhaal 8-12 keer aan de ene kant en dan aan de andere kant.”

Schoudercirkels

“Help ronde schouders te voorkomen en spanning te verlichten met enkele schoudercirkels die de borst openen. Terwijl je zit, draai je je schouders naar achteren en naar beneden en probeer je de grootste cirkels te maken die je kunt. En ademen.”

creditSource link

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Followfamous.nl
   Logo
   Shopping cart