Street Style: Copenhagen Fashion Week lente 2023

De meesten van ons beschouwen september als de meest modieuze maand op de kalender. Het is wanneer tijdschriften hun grootste uitgaven van het jaar uitbrengen. Om nog maar te zwijgen van de modemaand die begint in New York voordat ze naar Londen en Milaan gaat. (De shows in Parijs vinden meestal begin oktober plaats.) Maar augustus heeft veel te bieden op het gebied van kleding dankzij Copenhagen Fashion Week.

Zoals verwacht zijn de streetstyle-outfits van Copenhagen Fashion Week Spring 2023 eigenzinnig, trendy en eigenlijk best draagbaar IRL. Wat niet altijd waar is als het om streetstyle gaat. Als je op zoek bent naar advies over hoe je comfortabel kunt blijven tijdens brutaal hete temperaturen en hoe je overgaat naar koudere herfstdagen, dan is je zoektocht voorbij.

Enkele van de grootste afhaalrestaurants? Het dragen van een bh-topje of zelfs een sport-bh onder een opvallende button-down of blazer is een prima methode om koel/warm te blijven. De ensembles dienen ook als een masterclass over hoe je cut-outs kunt rocken zonder meer te laten zien dan je van plan bent. Ter info: flossen in het middenrif gaat nergens heen. Evenmin zijn die fel bediscussieerde Miu Miu-microrokken.

Schoeisel is een andere interessante en eerlijk gezegd controversiële categorie. Cowboylaarzen en Crocs lijken een echt uithoudingsvermogen te hebben. Bereid je voor want, of je het nu leuk vindt of niet, pronkende sokken met sandalen of eigenlijk alle schoenen zijn weer helemaal terug.

Scroll naar beneden om de beste streetstyle van Copenhagen Fashion Week Spring 2023 te zien.

Afbeeldingen: Imaxtree

creditSource link

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Followfamous.nl
   Logo
   Shopping cart