Herfst 2022 Sneakers voor modefans

Sneakers zijn nietjes in ieders garderobe. Vooral klassieke kicks. Denk aan Adidas Sambas, Converse high-tops en Nike Air Jordans. Onlangs zijn dikke, opa-goedgekeurde paren een rage geweest. Maar gelukkig zijn de nieuwe musthave-stijlen een mix van oud en nieuw. Dus gingen we door en verzamelden de herfst 2022-sneakers die elke modefan nodig heeft in hun seizoensopstelling.

Sneakers kunnen een outfit letterlijk maken of breken. Het is dus belangrijk om verstandig te kiezen. Als het op kleur aankomt, kun je nooit fout gaan met zwart, wit of beige. Dat betekent echter niet dat je niet kunt experimenteren. Alles van rood tot groen tot geel staat op tafel. Traditioneel kunnen meer lente- en zomerse tinten ook in de herfst werken. Want er is niets mis met pronken met pastels laat in het jaar.

Patronen spelen ook een rol. Marni werkte samen met Veja om een ​​krabbelset te maken. Marimekko heeft de Stan Smiths van Adidas opnieuw uitgevonden. Isabel Marant heeft een op quilts geïnspireerd paar, Burberry komt nog steeds met nieuwe manieren om zijn legendarische ruiten te laten zien en Nike draagt ​​zijn steentje bij om de heropleving van acid-wash in stand te houden.

Hoewel er tal van designerversies zijn die uw zuurverdiende dollars waard zijn, kunt u ook wat meer redelijk geprijsde paren scoren. Blijf lezen om de meest stijlvolle sneakers voor herfst 2022 te zien.

creditSource link

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Followfamous.nl
   Logo
   Shopping cart